mandag 30. september 2013

Hår...

I dag har jeg vært ute å spist på restaurant. Tenkte ikke over hva jeg spiste egentlig, for har med vilje begynt å øke inntaket mitt litt. Jeg har en stund nå mistet mer hår enn vanlig, og ikke tenkt så nøye over det, men nå har det pågått for lenge og jeg merker at håret mitt er merkbart tynnere. Jeg tror det har en sammenheng med at kroppen har fått et underskudd av næring over en lang periode, så kroppen har prioritert viktigere organer fremfor hår. Dette liker jeg dårlig :( Jeg har derfor med vilje begynt å øke matinntaket noe, noe pga. at kroppen går i en slags sparemodus og man går ikke ned i vekt heller, men også pga. håret.

Ellers har jeg gått en times tid, samt syklet 80 min. i dag, så fornøyd med dagens trim. Har dessverre fått litt vondt under den ene foten ved belastning, så skal sykle istedenfor å løpe til det kjennes bedre.

Ha en strålende tirsdag! :)

4 kommentarer:

 1. utrolig flink og standhaftig du er!!
  men viktig at kroppen får det den trenger gjennom maten ja...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker! Ja, tror det er viktig, så er litt snillere med meg selv :)

   Slett
 2. Nå blir det tredje gangen jeg prøver å kommentere DETTE innlegget...

  Både til deg og på bloggen til hun som kommenterte over her har ikke kommentarene mine kommet opp på lenge... Men i kveld kom det opp på hennes... Så kanskje det fungerer her også!?

  Backside.blogg.no

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmm, denne kommentaren vises nå i hvert fall... Kanskje noe trøbbel med blogspot?! Hyggelig med kommentarer så håper du prøver igjen :)

   Slett