onsdag 30. januar 2013

SKYR eller avSKYR?!

Jeg sliter litt med å finne sunne, lavkarbo og raske ting jeg kan spise til f.eks kvelds, en erstatning til "å ta en brødskive". Det er så omfattende å begynne å steke/koke noe, og det er ikke alltid det blir rester. I går kjøpte jeg derfor SKYR (jeg avSKYR forøvrig navnet) og har delvis ikke kjøpt det før pga. det...

Prøvde en variant i dag(blå), og det er som en tykk, litt besk, veldig mektig yoghurt. Jeg klarte kanskje å presse i meg et halvt beger. Det var ikke heeelt grusomt, så hvis jeg tilsetter litt søtning og kanskje noen bær så kan det være et alternativ?! Jeg gir det en sjanse til ihvertfall :)

4 kommentarer:

 1. jeg er en av de som aldri har likt skyr... Men nå kan jeg klare å spise den med sitron og den med vanilje. de er litt annerledes på smak enn de andre.. verdt ett forsøk!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tipset! De må jeg prøve :) Vanilje høres god ut, da jeg liker det litt søtt...

   Slett
 2. Jeg har ikke vært så glad i Skyr, men pære, vanilje og sitronsmakene er ganske gode, synes jeg!:) Pære har musli på toppen, som jeg bare lar være å spise. Alle tre er i slike brede beger, ikke disse "høye slanke". Ingen av dem er noe særlig, synes jeg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg må til en butikk med litt bedre utvalg, for de haddde ikke de brede variantene der jeg var. Pære høres veldig spennede ut, i tillegg til vanilje. Takk for godt tips!

   Slett