lørdag 5. januar 2013

Litt av hvert...

I dag skal julen ryddes bort. Juletreet skal ut, julegardiner ned, juleduker, julenisser, engler, halmbukker, julerester, julelys og -kuler, alt skal bort. Til og med det som minner om jul skal nå pakkes bort, og det skal bli deilig. :)

Ellers kribler det i shoppefoten, for lørdag har alltig vært shoppedag. Skal ut en tur å bytte de siste julegavene, men skal prøve å holde meg i skinnet ellers. Skal jo bli litt ekstra stas på vei ned -25 kilo, og det blir derfor belønningsgaver på -5, -15 og -25, gleder meg allerede.

Jeg har satt opp middagsplaner for 3 uker fremover, og har fastsatt 2 handledager i uken. Skal med det prøve å unngå fristelser og mindre sunne valg når man handler. Ellers spiser jeg bra, og har kommet inn i en god rutine for frokost og lunsj, med varierende salater.

Trening - skal begynne å gå til og fra jobb, men med fare for liv og lemmer på isete fortau, er dette litt utsatt. På vei til jobb 2. januar smalt jeg i asfalten så lang jeg var, og kommer meg sakte men sikkert etter det. Ikkje bra! Må allikevel le litt når jeg tenker på det, for det så sikkert ganske crazy ut...:D

2 kommentarer:

 1. Hei.

  Og takk for besøk i bloggen min.
  Jeg speider altid etter bogger som gir meg inspirasjon og blogger som er skrevet av andre som er i moenlunde samme samme båt som meg.
  Og jeg har ikke sett din blogg før tror jeg.....

  Du virker supermotivert og det er jo en stor del av det.
  Og belønningssystemet ditt virker bra. Virker som du har erfaring med det og at det funker for deg.
  Har prøvd det der jeg også, men det funker ikke på meg... sukk.....

  Pass deg på glattisen, bruk brodder!!!!!

  Skule ønske jeg også kunne gå på jobb, meeeen 2 mil er litt for langt :P

  Kommer innom igjen jeg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar! Ja, jeg er veldig motivert, og jobber mye med å finne ting som holder motivasjonen oppe.

   Noe jeg har feilet med tidligere er å kjøpe belønningsgaven før jeg har nådd målet, og gitt meg selv gaven selvom jeg ikke nådde målet. Den feilen skal jeg ikke gjøre igjen...

   2 mil var litt langt, ja... Det tar ca. en time å gå til min jobb, så det blir litt trening ut av det :)

   Slett