mandag 15. april 2013

Mangel på energi...

Tiden flyr, og vips så var det mandag igjen. Jeg hører ofte at man får ekstra energi ved å trene, hos meg er det stikk motsatt - jeg blir helt tappet for energi, har vondt i hele kroppen og er trøtt hele tiden. I dag er fjerde dag på rad med trening, og jeg tror for neste treningsperiode at jeg skal legge inn en ekstra fridag.

Nå derimot er jeg skikkelig nazi på treningen, og følger opplegget jeg har planlagt slavisk. På lørdag var jeg hos en venn, drakk litt vin og skravlet, så jogget jeg hjem. Du hørte riktig, JOGGET hjem, kl. 04.30 på natten.

Ha en strålende uke, folkens! :)

4 kommentarer:

 1. hihi jeg synes jeg ser deg, joggende midt på natta! Men fy så flink og standhaftig du er da!
  Noen sa til meg at man må lytte til kroppen.. men jeg tenker og at jeg må pushe den litt om det skal bli noe endring! Det er vel med trening som med vekt, at den tviholder på det gode gamle...

  vær stolt nå!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, så noen på vei til nachspiel som tittet litt ekstra, men ellers veldig stille og rolig :)

   Jeg tror også man må tvinge seg seg selv for at det skal skje noe, ellers gjør man bare det som er mest behagelig(og gamle vaner finner fort veien tilbake)...

   Slett
 2. Lol....haddenok lurt litt dersom jeg så noen joggende midt på natta.....på den annen side, hva hadde i så fall JEG gjort rekende gatelangs midt på natta mon tro, i og medat jeg i tilfellehadde SETT deg???
  Hmmmm.....

  Nåvel, flink er du iallefall.

  Æsj, energi av å trene...pøh......det får ikkejeg iallefall...jeg blir som deg,bare tom, og sliten, og totalt flatt batteri.

  Dermed kommer ikke treningsgleden heller her hos meg.........

  Men vi står på videre vi,ikke sant?

  -Men både du og "vi to" er så flinke til å trene..... send meg litt trene-vibber da ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og takk! Jeg prøver ihvertfall, samme hvor tappet for energi jeg blir. Ja, vi biter tennene sammen og står på videre!! Vi er superflinke, og jeg sender masse treningsglede og pågangsmot din vei! :)

   Slett