tirsdag 2. juli 2013

Liten oppsummering

Jeg har nå kommet inn i en slags rutine med ny mat. To knekkebrød med diverse pålegg til frokost og lunsj, og en yoghurt(evt. frukt/nøtter e.l.) til mellommåltid før middag. Glemte å ta med en yoghurt på jobb i dag, og blir da altfor sulten før middag. Resultatet kan lett bli at jeg spiser for mye middag, så en liten matbit rundt kl. 14.00 må til. Til kvelds har jeg også spist to knekkebrød med pålegg, og i det siste har jeg også spist (altfor mye) moreller, vannmelon og jordbær som litt ekstra kveldskos.

Vet ikke helt om dette er riktig mengde mat, og må prøve meg litt fram. De siste dagene har jeg vært utrolig sulten. Maten er jo satt sammen litt annerledes og kanskje ikke så "tung" og mettende som ren lavkarbo.

Magen fungerte og kjentes veldig bra ut de første dagene, men de siste dagene har jeg følt meg oppblåst og hatt litt vondt i magen. (Noe tror jeg er kun min egen feil, for jeg har seriøst spist litt for mye moreller... Nå skal (må) jeg roe ned litt på morellene og håper det går seg til :))

Har fått litt smaken på ellipsemaskinen min igjen, og prøver å legge inn en liten økt annenhver dag.

Vet ikke om noen er interessert, men har tenkt litt på å lage en bildemeny. Tror det både kan bevisstgjøre og kanskje inspirere.

3 kommentarer:

 1. Jaaaa til bildemeny!!!

  Huff,moreller.... jeg I KNOW :P

  2 knekkebrød er jo grei mengde...mulig litt lite?
  JEG somopperert kan spise to.....kanskje det er lite for deg....???
  ...

  SvarSlett
 2. Ja takk til bilde meny! Hehe:) Vi trenger å inspirere hverandre!:)

  Bedre å ty til frukt og moreller, enn snacks;)

  Backside.blogg.no

  SvarSlett
 3. Oooh, har så smått begynt med billedmenyen, men altså den er ganske så kjedelig fortsatt altså... Jobber meg sakte fremover :)

  Er mye fruktsukker i frukt, så joda er hakket sunnere, men er jo ikke akkurat sunt heller. Eller hjelper meg i hvert fall ikke ned i vekt, dessverre... også mengden da...

  SvarSlett