torsdag 20. juni 2013

Oppsummering

Litt forsinket, men her kommer oppsummeringen av utfordringen. Syklet 30 km hver dag + styrke. Mat var lavkarbo og drikke vann.

Resultat på vekten -2 kilo. ALTSÅ - dette er altfor mye innsats uten å få noe igjen. Jeg hadde vel gått ned omtrent det samme uten trening. Jeg blir så oppgitt og lei altså. Men, jeg nådd neeeesten målet mitt om hva jeg skulle ha gått ned før jeg møtte "gamle" venninner, og vi hadde det kjempehyggelig!

MEN - resultat av 2 dager med vanlig mat og drikke med venninner +5 kilo. Så nå har jeg vært slapp med maten noen dager til, og håper på å få en ekstra effekt når jeg begynner på igjen. Frustrerende greier altså, men jeg håper de siste kiloene som har kommet på går av igjen ganske raskt også.

Riktig god helg! :)

3 kommentarer:

 1. Skjønner godt din frustrasjon over KNALL innsats og "dårlig" resultat.. for med den innsatsen du har hatt hadde jeg også forventet ett høyere tall!! men du må se det positive i det, du har garantert fått bedre kondis!! Og det er mye verdt i disse tider vettu!!

  ha en super helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vet, helt latterlig dårlig resultat! Nå er det helt og en hel uke med ferie, så riktig god helg til deg også! :)

   Slett
 2. ÅÅÅÅÅÅÅÅhhhh, det er så kjipt når man gir en innsats og så belønnes man ikke. Herreguuuud jeg har vert der mange ganger.
  Føler med deg altså.

  Men du får henge med og så krysser vi fingrene for videre nedgang.

  Du er jo knallflink, og satser på at kroppen bare henger litt etter.

  Ha en flott uke.

  SvarSlett