mandag 6. mai 2013

Opp og hopp!

Nå endelig! Veien tilbake til gode vaner var mye lengre og hardere enn forventet, men nå jobber kropp og sinn sammen igjen, endelig. Jeg går virkelig ned i kjelleren altså, merkelige greier. Man kan være såå fokusert med viljestyrke og pågangsmot på topp, for så å gå helt til bunns og gjøre stikk motsatt av det man bør.

Nå skal jeg ut å kjøpe inn litt sunn mat til dagene som kommer. Neste planlagte, usunne stopp blir Grand Prix-fest med reker, vin og sang ;)

6 kommentarer:

 1. "godt" å se det er fler enn meg som har vært i kjelleren en stund... så ufattelig irriterende!! Man vet hva man skal gjøre og spise. hva man ikke bør spise osv.. men så gjør man akkurat det motsatte! Og i tillegg så sitter man der med verdens dårligste samvittighet...

  Stå på, dette klarer du!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk! :)

  Jeg vet, egentlig litt rart. Jeg blir så irritert, sur og sint også bare fortsetter man. Null kontroll! Nå derimot, full kontroll! :)

  SvarSlett
 3. godt å høre!! Utrolig hva man klarer om man bare vil... men så er det utrolig hvor fort man kan ødelegge for seg selv også, men det er det slutt på nå!!

  SvarSlett
 4. Har vært å rota litt både i kjeller og loft siste tiden! Men nå er det back on track!!!

  Rosabobble.blogg.no

  SvarSlett
  Svar
  1. Virker som det er mange som har hatt en litt dårlig periode nå det siste, og som endelig er tilbake på rett kjøl. Veldig bra at du også er tilbake! Dette klarer vi! :)

   Slett