mandag 18. februar 2013

Skjerpings!!!

På torsdag var jeg ute å spiste, og det ble selvfølgelig *altformye* god mat og drikke, noe som egentlig var helt greit og planlagt. Noe som ikke er bra er at jeg fortsatte med sjokolade og litt ekstra av alt på fredag, og lørdag også. Jeg klarte ikke å hente meg inn før søndag, ikkje bra!!! I dag våknet jeg av vond hals, tett nese og dundrende hode. I kveld har jeg derfor syntes litt synd på meg selv, og spist altfor mye nøtter og sjokolade igjen :(

Dette går virkelig ikke, jeg må stramme inn igjen. Håper formen blir bedre til i morgen, og at jeg klarer å ta meg sammen igjen, full skjerpings!!

2 kommentarer:

  1. Alle har lov å skeie ut innimellom, bare man klarer å hente seg inn igjen da.. Her ble det halvannen uke med sykdom før jeg klarte det... ARG!! Og da kommer selvsagt den snikende dårlige samvittigheten og sier at dette var bortkastet tid... jaja..
    Men bli frisk først og tenk slanking etterpå!! Man har mer enn nok med seg selv når man er syk... Da er dt ofte viktigere å bare få i seg mat og drikke, om man ikke i tillegg skal tenke sunt og riktig..

    god bedringsklem!

    SvarSlett